GÜMÜŞHANE / TORUL - Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz 12. Sınıflarına yönelik Hızlandırılmış TYT Konu Anlatımları kapsamında, coğrafya dersinde interaktif öğrenme sağlandı. Her öğrencinin kendi telefonuyla katıldığı bilgi yarışması formatında, öğrenciler hem doğru hem de rakiplerinden hızlı cevap vermeye çalıştılar. Birinci olan öğrenciye öğretmenimiz Hasan Tahsin ŞEN hediyesini takdim etti.

Mrt

Kütüphane Haftası münasebetiyle tüm öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenlerimizle birlikte İlçe Kütüphanemize ziyaret gerçekleştirdiler.

Mrt

12. Sınıf Öğrencilerimizi üniversite yolculuklarına hazırlarken, görerek yaşayarak öğrenme maksadıyla üniversite gezileri düzenliyoruz. Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi ve Avrasya Üniversitesi’ni gezme fırsatı bulan öğrencilerimize, hedefleri doğrultusunda ilerleme temennisinde bulunuyoruz.

Şbt

Okulumuz Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi, Türkiye geneli 3500 lisenin 23.066 proje ile katıldığı TUBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Erzurum Bölge Finalleri'ne Değerler Eğitimi temalı ''İnsan Kütüphanesi'' projesi ile  gitmeye hak kazandı. Gümüşhane'den 2 projenin katılım hakkı kazandığı bölge finallerinde okulumuz proje ekibi; 10. sınıf öğrencisi Beyzanur YILMAZ, 11. sınıf öğrencisi Gökdeniz SİVRİ ve Danışman Öğretmenimiz Ayşenur SEYİS'e başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuz Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencimiz Elvan ERAYDIN Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen ‘’CUMHURİYET, GÜVENLİK VE JANDARMA’’ temalı resim yarışmasında İl Birincisi oldu. Gümüşhane İl Jandarma personelleri okulumuza gelerek öğrencimize hediyelerini takdim ettiler. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ock

DÖNEM SONU FAALİYETLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ETKİNLİKLER YAPILDI.

''GEZİ GÜNÜ'' KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ VE PERSONELİMİZLE BİRLİKTE TORUL CAM SEYİR TERASI ZİYARET EDİLDİ.

Ock

''Akif'i Anlamak Türkiye'yi Anlamak'' temasıyla okulumuz tarafından Mehmet Akif'i Anma Haftası ilçe programı düzenlendi. Mehmet Akif ve tüm şehitlerimiz adına Kur'an tilavetiyle başlayan törende Akif'in çeşitli şiirleri okundu. Akif'in en önemli eseri olan İstiklal Marşımızı 10 meslek dalını temsilen 10 öğrencimiz okudu. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmene Hizmet Daire Başkanı Bekir ŞİRİN ilçemizi ziyaret ederek Mehmet Akif ERSOY hakkında konferans verdi.