GÜMÜŞHANE / TORUL - Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi

Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi

Adres
MERKEZ MAH. SÜLEYMAN AKSU1 SK. ŞEHIT TAMER ÖZDEMİR ANADOLU LISESI BLOK NO 3 TORUL / GÜMÜŞHANE
Vizyon
Türk Millî Eğitim ışığında, paylaşımcı, katılımcı, özgün, araştırmacı, gelişen dünyanın gerektirdiği bilimsel, teknolojik ve kültürel yeniliklere her zaman açık, ülke ihtiyaçlarına cevap verebilecek niteliklere sahip, manevi değerlerini koruyabilen, üretken, her zaman daha iyiyi hedefleyen, kendisine güvenen, çevresini olumlu yönde etkileyen, çağdaş, dinamik, insan haklarına saygılı, laik ve demokrat bir kişiliğe sahip bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Biz, öğrencilerimizin sorumluluk bilinci içinde millî ahlaki ve manevi değerlerini koruyacak, yaşatacak, çağın gerektirdiği genel kültür, bilgi, davranışlarını sergileyecek, öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini ve farkındalıklarını dikkate alarak öğrenmelerini sağlamak, bilgi çağında bilgiye ulaşma becerisini, özgür ve doğru seçim yapabilme yeteneğini geliştirmelerine yardımcı olmak, kendini tanıyan, çevresi ile pozitif iletişim kurabilen, kendine ve toplum kalkınmasına faydalı olabilecek özgüvenli bir kişi olarak mesleğini başarılı bir şekilde icra edebilecek yüksek öğretim kurumlarına kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Gündüzlü-Normal
İngilizce, Arapça